Totogi uaealesi mo le Kerisimasi!

Po o le afiafi o le Kerisimasi a le Charger uaealesi

O le Po o le Kerisimasi o le afiafi po o le aso atoa a o lumanaʻi le Aso Kerisimasi, o le tausamiga e faamanatu ai le soifua mai o Iesu.
O le Aso Kerisimasi e matauina i le lalolagi atoa, ma o le Vaeluaga o le Kerisimasi e masani ona matauina o se aso malolo atoa poʻo se vaega e faʻatali ai le Aso Kerisimasi.I le tuufaatasia, o aso uma e lua ua manatu i ai o se tasi o aso faamanatu e sili ona tāua i aganuu i Kerisinetoma ma sosaiete i Sisifo.

mea fa'atatau:

Tama aulelei, taalo ma taavale i le potu malolo i luma o le laau Kerisimasi i le fale, manatu o le Kerisimasi

O le faamanatuina o le Kerisimasi i totonu o lotu o le faaKerisiano i Sisifo ua leva ona amata i le Po o le Kerisimasi, ona o se vaega o le aso lotu Kerisiano e amata i le goto o le la, o se faiga tuufaasolo mai tu ma aga a Iutaia ma e faavae i le tala o le Foafoaga i le Tusi o Kenese: "Ma sa i ai. o le afiafi, ona oo ai lea o le taeao, o le aso muamua lea.”O le tele o falesa o loo tatagi pea logo a latou lotu ma faia tatalo i le afiafi;mo se faʻataʻitaʻiga, o lotu Lutheran i Nordic.Talu ai ona o le talitonuga masani na fanau Iesu i le pō (e faavae i le Luka 2:6-8 ), o le Misasa o le Tulua o Po ma Ao e faamanatuina i le Po o le Po o le Kerisimasi, e masani lava i le vaeluapo, e faamanatu ai lona soifua mai.O le manatu e uiga i le fanau mai o Iesu i le pō, e atagia mai i le mea moni e faapea, o le Po o le Kerisimasi o loo taʻua o Heilige Nacht (Po Paia) i le faaSiamani, Nochebuena (le Po Lelei) i le faaSipaniolo ma faapena foʻi i isi faaupuga faaleagaga o le Kerisimasi, e pei o le pese. "Po Filemu, Po Paia".

Teuga o le Kerisimasi i luga o le Kiona

O le tele o isi aganuu eseese ma aafiaga e fesootai foi ma le Po o le Kerisimasi i le lalolagi atoa, e aofia ai le faapotopotoina o aiga ma uo, le usuina o pese o le Kerisimasi, le susulu ma le fiafia o moli Kerisimasi, laau, ma isi teuteuga, afifiina, fesuiai ma tatalaina o meaalofa, ma sauniuniga lautele mo le Aso Kerisimasi.O fa'ailoga iloga o le Kerisimasi e tu'uina atu meaalofa e aofia ai Santa Claus, Tama Kirisimasi, Christkind, ma Saint Nicholas e masani fo'i ona fa'apea e o ese atu mo la latou malaga fa'aletausaga e momoli meaalofa i tamaiti i le lalolagi atoa i le Po o le Kerisimasi.

kerisimasi

E ui o le Vaeluaga o le Kerisimasi e masani lava e uiga i tu ma aga e sili ona e fiafia i ai, o na aso malolo atonu e matua ese lava nai lo le masani i lenei tausaga.Ae aua nei avea le mea moni o le 2020 e faʻaumatia atoa ai lau faʻamanatuga.Tusa lava pe na e lafoa'ia nisi o fiafiaga masani, ae o lo'o tele lava mea malie e mafai e oe ma lou aiga ona fiafia ai i lenei aso 24 o Tesema.

Kerisimasi 2

Atonu o le Po o le Kerisimasi o se tasi lea o po sili ona lelei o le tausaga!O loo i ai i le Kerisimasi le mana e toe faatasia ai aiga ma uo, faamafanafanaina o tatou loto, ma faamanatu mai ia i tatou e tele naua mea tatou te faafetai ai.O lea, fa'ae'e au PJ fa'alelei, fa'amumu lau tafu afi, vala'au ē pele ia te oe, ma tu'u se ipu uisiki ma sina aisa!

Kerisimasi 5

O afeauaealesi le totogiina e fetaui ma le Kerisimasi, e faafuasei ona oo mai le musumusuga.Afai ei ai ni au fuafuaga lelei i au miti, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou,LANTAISIo le a avea Santa Claus ma iloa au miti.

Fesili e uiga i le uta uaealesi?Tu'u mai ia i matou se laina e saili atili ai!

Fa'apitoa i Fofo mo laina eletise e pei o uaea eletise ma mea fa'apipi'i ma isi ------- LANTAISI


Taimi meli: Tes-23-2021